چه کسی در فیس‌بوک جاسوسی شما را می کند؟
 
حسرت گذشته ها*** وجود آينده ها
دانلود نرم افزار- بروزترین و بزرگترین مرکز تفریح و سرگرمی-خواف
درباره وبلاگ


با عرض سلام..به وبلاگم خوش آمديد*** به رسم هميشه تنهاتون نذاشتم و با اينكه اين وب بدليل نقص در سرويس وبلاگ دهي لوكس بلاگ حذف شده بود دوباره از نو شروع كردم.... مطمئن باشيد حتما به نظرات خوبتون رسيدگي مي شه؛چرا كه قوت و اميد ما به نظرات سازنده شماست...
نويسندگان
دو شنبه 26 تير 1391برچسب:, :: 12:48 ::  نويسنده : اويس باكفايت

کمتر کسی است که با اینترنت سر و کار داشته باشد و اسم فیس بوک را نشنیده باشد. این شبکه ی اجتماعی که در ایالات متحده آمریکا توسط یک دانش آموز مدرسه، مارک زاکربرگ ساخته شد. اما خبر نگران کننده این است که فقط دوستان ما نیستند که در جریان فعالیت های آن لاین ما قرار دارند. شرخرها، کارفرمایان و حتی وکلا از طریق فیس بوک می توانند در مورد شما به اطلاعاتی که خودتان نمی خواهید، دست یابند. ما این مشکل شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده ایم و راهکارهایی که می خوانید به شما کمک می کند از گزند جاسوسی شدن در امان بماند.
فیسبوک

شرخرها
به نظر می رسد شرخرها فکر می کنند پنهان شدن در فیس بوک کار بسیار مشکلی است به گفته MSN این افراد در صفحات شبکه های اجتماعی وارد می شوند و با شما، دوستان و خانواده تان ارتباط برقرار می کنند تا همواره بتوانند برای پرداخت بدهی تان، شما را تحت فشار بگذارند.
یک مامور برگشت قروض، میشل دان اعتراف می کند این کار استراتزی آنهاست تا بتوانند کارمندهایشان را سراغ افراد بدهکار بفرستند: «اگر عکس دختر زیبایی را در پرو فایلتان بگذارید افراد زیادی دوستی شما را قبول می کند حتی اگر شما را به درستی نشناسند» این خانم می افزاید: «در صنعت جمع آوری قروض ماموران ما می آموزند که برای انجام کار و جلب رضایت مشتری بازیگران خوبی باشند. البته غیر قانونی نیست که شرخر ها در صفحه فیس بوک شما پیغام بگذارند و یا از کسانی که با آنان در ارتباط هستید بپرسند که کجا هستید اما نمی توانند در مورد بدهی برای شما پست بگذارند به دلیل اینکه این کار تجاوز به حریم خصوصی افراد است. با اینحال بهترین کار این است که دوستی کسانی را که نمی شناسید قبول نکنید، به خصوص اگر بدهی پولی دارید چون در این صورت پیدا کردن شما در فیس بوک کار آسانی خواهد بود. البته می توانید به آسانی از دست طلب کارها پنهان شوید اما پنهان شدن از مشکل، آن را حل نمی کند.
شکارچیان مشاغل
وقتی برای ورود به شغلی اعلام آمادگی می کنید، نوشتن رزومه ی خوب و پاک کافی نیست. باید اطلاعاتتان را روی شبکه اینترنت نیز چک کنید. پروفایل های فیس بوک عمدتا توسط کارفرمایان چک می شوند. طبق تحقیقات کاریبیلدر در سال ۲۰۰۹، ۴۵% کارفرمایان در زمان استخدام پروفایل افراد را در شبکه های اجتماعی چک می کنند و ۳۵% کارفرمایان اعلام کرده اند با توجه به اطلاعاتی که در شبکه های اجتماعی اینترنتی دیده اند از استخدام فرد مذکور منصرف شده اند. با اینکه شبکه ی اجتماعی تنها چند سال است که به راه افتاده اما نمی توانید باور کنید که تا به حال چقدر همه گیر شده و چه استفاده هایی از آن می شود.
بیشتر از نیمی از کارفرمایانی که مورد سوال قرار گرفته اند اعلام کرده اند عکس های ناجور بزرگترین دلیل آنها برای تصمیم علیه استخدام افراد بوده است. ۴۴ درصد اعلام کرده اند اطلاعاتی مربوط به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر یافته اند. اما هرگز نمی توان فهمید منظور از عکس های ناجور برای یک شرکت چیست به همین خاطر بهتر است لیست افراد در ارتباط کاملا پاک باشد اگر نه شاید استخدام شما با مشکلاتی مواجه گردد.
کلمه عبور لطفا
یک نمونه نگران کننده در این زمینه اتفاقی است که در مریلند افتاده است، کارفرمای مردی از وی خواسته است رمز عبور فیس بوکش را در اختیار او بگذارد. او از این کار امتناع نموده و به سازمان حقوق شهروندان آمریکایی شکایت کرده است. بنابراین قانونی تصویب شده که هیچ کارفرمایی اجازه ندارد از افراد جویای کار رمز عبور اطلاعاتشان را بخواهد اما باز هم گزینه ای وجود دارد که اعلام می کند افراد می توانند داوطلبانه رمز عبورشان را در اختیار کارفرما بگذارند و مسئولیت تنها متوجه خودشان باشد.
تجسس قضایی
مراقب چیزی که در پست هایتان می نویسید باشید، زنی از اهالی جزیره استاتین اخیرا متوجه شد نیروی امنیتی پلیس در حال جاسوسی اوست. دوروتی مک گروک ادعا می کند نمی توانست کار کند، کمتر خانه را ترک می کرد و خیلی اجتماعی نبود و آن هم به دلیل جراحاتی بود که در یک تصادف رانندگی در سال ۱۹۹۶ برداشته بود. این رقصنده که دچار معلولیت شده بود می بایست تا پایان عمر با مقرری ۸۵۰ دلار از جانب همسرش که باعث این تصادف شده بود، زندگی کند. متاسفانه اوضاع خوب پیش نرفت و فاش شد که او به عنوان یک رقصنده باله هنوز هم کار می کند، در دادگاهی که تشکیل شد فیس بوک به عنوان شاهد اعلام گردید و مقرری از دست رفت.
سخن آخر
متاسفانه خیلی از ما درک نمی کنیم که وقتی در اینترنت پستی قرار می دهیم در هر صورت آن را عمومی کرده ایم. اگر می خواهید به استفاده از فیس بوک ادامه بدهید نمی شود برای حفاظت از خودتان دعا کنید چشم نامحرمی به نوشته هایتان نیفتد. مطمئن شوید امکانات خصوصی کردن پست ها را به کار انداخته اید و مطالب شخصی را از دید عموم پنهان سازید. مراقب نحوه ی حضورتان در اینترنت باشید و تنها افرادی را که می شناسید به عنوان دوست قبول کنید. پروفایلتان را پاکیزه و حرفه ای نگه دارید. از خودتان بپرسید دلتان می خواهد کارفرمای آینده تان پست هایی که می دهید را بخواند یا نه. اگر جوابتان نه است آن را پست نکنید. به غیر از اینها بدانید که هیچ راهی برای مخفی شدن در دنیای گسترده اینترنت وجود ندارد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها